Yrityksestä

Audience First´n toiminta-ajatus on "Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka luovat viihtyisyyttä ja vahvistavat asiakasyrityksen muulla markkinoinnilla rakentamaa yrityskuvaa sekä parantavat asiakaskokemusta".

Audience First on äänen, kuvan ja markkinoinnin ammattilainen. Luomme miellyttäviä ja kiinnostavia asiakaspalveluympäristöjä, joissa asiakkaat viihtyvät. Tuotamme asiakkaillemme markkinointi- ja mainontaratkaisuja monien eri aistien välityksellä. Musiikilla luodaan oikeanlainen tunnelma, äänellä viestitään, kuvilla esitetään sisältöjä ja luodaan mielikuvia sekä tuoksuilla muodostetaan tunteita. Vaikuttamalla näihin kaikkiin aisteihin voidaan edistää myyntiä ja parantaa merkittävästi asiakaskokemusta.

Toimintamme alkoi vuonna 2011, jolloin kaksi pitkään Suomen markkinoilla ollutta musiikki- ja äänimainonnan ammattilaista, Audio Riders Oy ja Kaupan Ääni Oy, yhdistivät liiketoimintansa. Audience First jatkaa näiden kahden yhtiön jalanjäljillä alan laaja-alaisena toimijana tuottaen markkinointi- ja mainontaratkaisuja eri aisteihin perustuen.

Vertaansa vailla olevan kokemuksen ansiosta olemme luoneet vahvan osaamispohjan, joka näkyy niin henkilökunnassa, tuotannossamme kuin teknisissä ratkaisuissamme. Oman tuotekehityksen, tuotannon ja asennuspalveluiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita avaimet-käteen toimituksia. Yhtiömme on vakavarainen ja kansainvälinen toimija. Olemme 100 % suomalaisessa omistuksessa ja liikevaihtomme tilikaudella 2013 – 2014 oli 2,6 M€. Lisäksi Audience –äänimiljööpalvelulle myönnettiin vuonna 2014 Suomalaisen Työn Liiton Suomalaisen Palvelun Avainlippu -diplomi

 

Avainlippu
TIETOSUOJASELOSTE