Musiikkia kaikkiin tarpeisiin

Music First  musiikkipalvelulla huolehdit yrityksesi musiikkitarpeista nykytekniikan avulla. Musiikilla luot vaivattomasti juuri haluamasi kaltaisen tunnelman. Oikein valittu musiikki on tehokas tapa vaikuttaa tilojesi viihtyvyyteen.

Scent FIRST

Music First

Music First on Audience Äänimiljööpalvelun pikkuveli, jossa on suppeammat toiminnot, toteutettuna nykyaikaisella pilvipalvelutekniikalla. Music First on kätevä työkalu musiikin tuottamiseen erilaisissa tiloissa. Kirjaudu palveluun, valitse musiikkigenre ja paina PLAY!

Saat kaikki musiikkiin liittyvät laitteet ja palvelut meiltä. Kattavat palvelut suunnittelusta asennukseen ja esittämiseen. Pilvipohjainen palvelu on helppo käyttää myös mobiililaitteilla. Annamme käyttöösi vuosien kokemuksemme!

Music First desktop
Music First phone
Music First tablet

Music First palvelulla saat:

  • Helpon tavan soittaa taustamusiikkia
  • Yksilöidyt soittolistat
  • Juuri sinulle määritellyt musiikkigenret
  • Kymmeniä tuhansia kappaleita
  • Selainpohjaisen pilvipalvelun
  • Satojatuhansia minuutteja vain musiikkia

Music First on selainpohjainen palvelu, joka sisältää juuri sinulle yksilöllisesti määritellyt musiikkigenret. Oli tarpeesi sitten ”Kotimainen Rock”, ”Klassinen” ja ”80´s Revival” tai vaihtoehtoisesti vaikkapa ”Arkipäivä”, ”Lauantai” ja ”Sunnuntai-Brunssi”, palvelee Music First sinua juuri niin kuin toivot, ilman laiteinvestointeja!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.
TIETOSUOJASELOSTE