Digitaalisia sisältöjä ja viestintää

Audience First´n etäpäivitettävissä infonäytöissä voit esittää kohdennettuja, oikea-aikaisia ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä sisältöjä.

Palvelumme avulla viestintä on reaaliaikaista, nopeaa ja ajankohtaista. Infonäyttö on myös ekologinen ratkaisu, jolla voit herättää huomiota, tiedottaa ja tukea muuta mainontaa.

Scent FIRST

Digital Signage

Voit tuottaa etäohjattavien näyttöjen sisällön itse tai käyttää jo olemassa olevaa sisältöä, esimerkiksi tavarantoimittajiesi materiaalia. Tämän etuna on se, että voit aina räätälöidä näytössä näytettävän sisällön asiakkaan, näytön sijoittelun ja käyttökohteen mukaan. Voit määrittää asetuksia kuvien ja viestien esittämiseen, sekä suunnitella graafiset pohjat brändin vaatimusten mukaisesti.

Saat kaikki kuvaan ja sisällön esittämiseen liittyvät laitteet, palvelut ja asennukset meiltä. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan ratkaisun, jolla infonäytöistä saadaan kustannustehokkain hyöty mainonnassa ja tiedottamisessa.

 

Digital Signae infonäyttö

Tiesitkö, että yli 70% ostopäätöksistä tehdään vasta ostopaikalla?

 

Voit vahvistaa asiakkaittesi mielikuvia juuri oikealla hetkellä eli silloin, kun ostopäätöstä ollaan tekemässä. Käytit sitten liikkuvaa kuvaa tai still-kuvaa, äänellä tai ilman, niin viestisi kerää aina katseita, tuo elävyyttä tilaan ja on tehokas markkinointiväline.

Digital Signage:

  • Etäohjattavat infonäytöt
  • Työkalu sisällön tuottamiseen
  • Kohdennettuja sisältöjä
  • Räätälöityjä ratkaisuja
  • Viestinnän ylläpitoa
  • Oma uniikki TV-kanava

Erilaiset näyttöratkaisut ovat tulleet korvaamaan vanhoja perinteisiä tapoja välittää viestejä asiakkaille ja yleisömassoille. Tämän lisäksi digitalisaatio on tuonut meille työkaluja, jotka antavat uusia mahdollisuuksia helpottaa jokapäiväisiä työtehtäviä.

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.
TIETOSUOJASELOSTE