AJANKOHTAISTA

Audience First ja Mood Media Finland

04.03.2021

Suomen johtavat asiakaskokemuksen rakentajat yhteen

Suomen johtavat kaupan, ravintoloiden ja muiden tilojen taustamusiikin ja tunnelman luojat Audience First ja Mood Media Finland yhdistävät voimansa. Audience Holding Oy osti 1.3.2021 päivätyllä kaupalla Mood Media Finland Oy:n koko osakekannan.

Yrityksille ja julkiselle sektorille on koronaviruksen ja verkkokaupan paineessa yhä tärkeämpää varmistaa turvalliset ja viihtyisät asiakaskokemukset fyysisissä tiloissa. Yhdessä me uudessa Audience Groupissa pystymme tarjoamaan kattavat ratkaisut tilojen taustamusiikkiin, äänimainontaan, videoon, tilahajusteisiin ja ravintoloiden karaokepalveluihin. Tarjoamme myös ääni- ja videobrändäystä sekä ääneen ja videoon perustuvaa asiakasviestintää sekä rakennamme asiakkaidemme kanssa uusia teknisiä innovaatioita tilojen viihtyisyyden lisäämiseksi sekä asiakasanalytiikkaan ja viestinnän kohdentamiseen.

Uusi Audience Group on selvä markkinajohtaja alallaan Suomessa. Pitkä osaamisemme toimialalla tuo mukanaan rentoutta ja aito auttamisen halumme näkyy asiakkaidemme odotusten ylittämisessä. Sitoudumme ja panostamme asiakkaisiimme aidosti ja innostuneesti. Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa myös koronan jälkeisessä maailmassa, varmistaen hyvät ja turvalliset asiakaskokemukset. Ratkaisumme kasvattavat fyysisten tilojen viihtyisyyttä sekä tuovat tiloihin uusia asiakaskokemusta parantavia innovaatioita, mikä tutkimustemme mukaan kasvattaa myös asiakkaidemme liiketoimintaa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä,
CEO Paavo Mölsä
+358 40 900 2826
paavo.molsa@audience.fi


TIETOSUOJASELOSTE